Stad Oostende organiseert jongerenfestival School is out

Share this:

Op woensdag 26 juni 2024 organiseert Stad Oostende opnieuw het jongerenfestival School is out op de evenementenweide in het Maria-Hendrikapark. Het evenement biedt tieners een jeugdige festivalervaring dicht bij huis. 

Jongerenfestival School is out keert terug naar het Maria-Hendrikapark (’t bosje) op woensdag 26 juni. Dit jaar staat het festival in het teken van traditionele kermis waar jongeren kunnen deelnemen aan een breed aanbod aan activiteiten variërend van workshops en sport tot dj-sets. School is out biedt tieners een jeugdige festivalervaring dicht bij huis.  Voor de jongeren van 16 jaar en ouder is er ’s avonds van 20.00 tot 02.00 uur opnieuw een fuif. Tijdens deze School is out clubnight kunnen jongeren zich helemaal uitleven op de dansvloer en genieten van de beste muziek. Een gloednieuwe toevoeging dit jaar is de School is out dj-wedstrijd. Jongeren tussen de 12 en 25 jaar konden deelnemen door hun mixtape in te sturen via vi.be. De winnaars mogen zowel overdag als tijdens de clubnight optreden. Ze worden hierbij begeleid door ervaren jeugdwerkers van het jongerenmuziekcentrum OHK. 

Stad Oostende wil de zomervakantie op een leuke manier starten en organiseert samen met de diverse jeugdwerkpartners op woensdag 26 juni 2024 een nieuwe editie van het jongerenfestival 'School is out'.

School is out belooft opnieuw een bruisende dag en nacht te worden vol activiteiten, workshops, muziek en dans. Mis het niet!

"Met ‘School is out’ zorgen we voor een uitbundige, muzikale afsluiter van het schooljaar. Zo kan iedereen proeven van dans en muziek, zelf eens achter een draaitafel staan en de mooie kustzomer dansend beginnen!  - Natacha Waldmann, Schepen van Onderwijs

Het jongerenfestival wordt georganiseerd door Stad Oostende in samenwerking met de professionele jeugdwerkpartners.

Natacha Waldmann

Schepen van Zorg, Welzijn & Onderwijs

T 059 25 84 59

Graag contact opnemen? Stuur ons een bericht.

e-mail